Tájékoztatjuk tisztelt Partnereinket, hogy cégünk a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül támogatásban részesül.

Kedvezményezett neve:                               Tó és Öntözés Korlátolt Felelősségű Társaság

A Projekt címe:                                             Napelemes biológiai anyag és műtrágya keverő prototípus fejlesztés a Tó és öntözés Kft-nél

A projekt azonosítószáma:                           GINOP-2.1.7-15-2016-02428

A szerződött támogatás összege:                  23 914 249 Ft

A támogatás mértéke:                                   62%

A Projekt befejezésének dátuma:                  ……..

A projekt tartalmának bemutatása:

A kereskedelemben eddig nem kapható, új típusú tápoldatozó berendezést fejlesztettünk ki.

A termék neve: Napelemes biológiai anyag és műtrágya keverő, klímaszabályzó (Solarbiomix).
A berendezés alkalmas olyan helyen is precíziós adagolásra, ahol nincs elektromos hálózat. pl. vándor fóliaházak, szántóföld, ültetvények.Az öntözéshez megújuló energiát használ. Lehetőséget ad a biotermelésre történő akár fokozatos áttérésre és a biológiai növényvédelemre. Fejlesztésünk eredményeképp vállalkozásunk erősödik, nemzetközi jelenlétünknek köszönhetően a megvalósítandó projekt eredménye a magyar fejlesztések jó hírét és az országban rejlő innovációs potenciált hirdeti.

Tájékoztatjuk tisztelt Partnereinket, hogy vállalkozásunk fejlesztése a Széchenyi 2020 keretében valósult meg

Kedvezményezett neve:                               Tó és Öntözés Korlátolt Felelősségű Társaság

A Projekt címe:                                              Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai    korszerűsítése célú hitelprogram

A projekt azonosítószáma:                         GINOP-8.3.5-18/B

A szerződött támogatás összege:             25 000 000 Ft

A Projekt befejezésének dátuma:                  ……..

A 2020-as Covid 19 járvány hosszú távon, különbféle komoly fennakadásokat okozott az import áruk, és alapanyagok áramlásában. Mivel közel 30 külföldi vállalattól szerezzük be az általunk árusított öntözéstechnikai és tótechnikai termékeket, alapanyagokat, így olyan lehetőséget igyekeztünk keresni, amelynek segítségével nagyobb mennyiségű árut tudunk raktárra importálni, raktáron tartani. Ehhez adott lehetőséget a GINOP-8.3.5-18/B azonosító jelű Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú hitelprogram. Segítségével növelni tudtuk az árukészletet, így a nálunk vásárló gazdák fennakadás nélkül tudják Cégünknél beszerezni a termeléshez szükséges öntözési anyagokat, amely aszály idején különösen fontos.